Lediga tjänster

NU SÖKER VI PERSONAL TILL RAMP/RÄDDNING

Om tjänsten
På rampen på flygplatsen jobbar du framförallt med lastning och lossning av flygplanen samt andra sysslor relaterade till planen och våra faciliteter.

Din utbildning
Vi söker dig som har gymnasial/eftergymnasial utbildning eller andra studier som arbetsgivaren bedömer likvärdiga. B-körkort är ett krav. 

Personliga egenskaper
Som person gillar du att jobba i lag, du är positiv och flexibel. Arbetet kräver också att du har en god fysik, då det innebär tunga lyft etc. Vi ser det som självklart att du är serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten.

Ansök redan idag
Din ansökan med personligt brev och meritförteckning skickar du senast 2017-03-10 med e-post till kim.nilsson@kalmarairport.se alternativt med post till Kalmar Öland Airport Att: Kim Nilsson 392 41 Kalmar.
Märk din ansökan ”Ramp/räddning”.

Övrigt
Timanställning
Tillträde snarast
Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Kim Nilsson 0480 – 45 90 29

Är du intresserad av att jobba på Kalmar Öland Airport?
Om du vill vara med och utveckla flygplatsen är du välkommen att höra av dig. Vi är alltid intresserade av sökande med rätt profil. Har vi inga lediga tjänster för tillfället sparar vi gärna din ansökan för kommande behov. Skicka dina uppgifter till intresseanmälan. Vill du veta mer om hur vi ser på framtiden, välkommen att ta del av vår vision!

Lediga jobb inom Kalmars övriga kommunala bolag 

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Nyhetsbrev


Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee