Parkering

Välkommen att parkera bilen på Kalmar Öland Airport! Här finns kort- och långtid- samt charterparkering. Alla parkeringsplatser ligger med nära gångavstånd till flygplatsterminalen.  

Långtidsparkering

På den bomförsedda långtidsparkeringen betalar du din parkering först när du kommer hem från din resa. Du kan då välja att betala i automaten som finns i anslutning till ankomsthallen eller vid bommen när du lämnar parkeringen. Den icke bomförsedda långtidsparkeringen betalas i automaten på parkeringen före avresan och biljetten läggs i bilens framruta.

Priser (inkl. försäkring för självriskeliminering vid skada)
100 kr/dygn
500 kr/vecka
150 kr/tillkommande vecka 

Charterparkering

Till charter räknas alla resor som bokas med charterarrangör och som utgår från Kalmar Öland Airport. För charterresenärer finns en särskild parkering med infart till höger innan du kommer fram till terminalen. Denna kan inte förbokas utan betalas på plats i Informationen på flygplatsen. Du behöver ha bilens registreringsnummer tillhands när du betalar. 

Priser (inkl. försäkring för självriskeliminering vid skada)
400 kr/vecka
550 kr/två veckor

Inhängnad parkering

För en egen plats på inhägnad parkering, som låses under natten, hänvisar vi till vår Information tel: 0480-45 90 00.

Laddstolpar för elbil

På vår långtidsparkering finns fyra platser avsedda för elbilar. 

Restaurangkunder lunch

Det är gratis att parkera på korttidsparkeringen på flygplatsen för kunder i vår lunchrestaurang. Gäller vardagar kl. 11.00-14.00. 

Försäkring

Sedan den 15 november 2016 köper flygplatsen en försäkring för alla resenärer som parkerar på flygplatsens parkering. Försäkringen täcker den självrisk som drabbar resenären i samband med en skada som inträffar på parkeringen och som ersätts från den ordinarie bilförsäkringen. Till försäkring och skadeanmälan

Researrangörer

Researrangörer Kalmar Öland Airport

Nyhetsbrev


Utvecklad av Kreation Reklambyrå i Kalmar.

Automat:ee